Seferihisar Belediyesinden Online 23 Nisan

23 Nisan Ulusal Egemenlik çocuk Bayramı programı dahilinde resmi tören gerçekleşti. Gazi Meclisi’nin açılışının 100. yılında Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Törene Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Vehbi Koç, Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Maskesiz protokol üyeleri

Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan törende tepki çeken olayda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Vehbi Koç ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Reşat Palaz’ın Koronavirüs önlemlerine uymayarak maskesiz bir şekilde törene katıldığı görüldü.

Bu 23 Nisan Seferihisar’da farklı olacak

Seferihisar Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu evlere taşıdı. Belediye 23 Nisan’a özel olarak hazırladığı etkinlikleri belediyenin sosyal medya hesapları aracılığıyla çocuklarla buluşturuyor.

Sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu çağrıda #cocuklar23nisaniçiziyor etiketi oluşturan Seferihisar Belediyesi, bu etiketle birlikte çocukların 23 Nisan ile ilgili düşüncelerini çizmelerini ve sosyal medya hesaplarından paylaşmalarını istedi.

Seferihisar Belediyesi tarafından oluşturulan programda cimnastik ve dans gösterimi, masal saatleri, uygulamalı ritim çalışması gibi çeşitli etkinlikler çocuklar için özel olarak hazırlandı. Tüm etkinlikler belirlenen saatlerde Seferihisar Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Bugün Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının uzun yıllar büyük fedakarlıklar ve mücadele ile zafere ulaştırdıkları milli mücadelemizin, milli bir meclis ile taçlandırıldığı büyük gün. 100. Yılını kutladığımız 23 Nisan, Atamızın çocuklara armağan ettiği, Dünya’da çocuklara armağan edilen tek bayramdır. Bu büyük günde sizlerle birlikte el ele meydanlarda olmak isterdim fakat bir süre sağlığımız için sabredeceğiz. Bugünler geçtiğinde güzel bir festival sözünü sizlere buradan veriyorum. Ulusal egemenlik ve çocuk bayramını ve Meclisimizin açılışının 100. Yılını en içten dileklerimle kutlarım. Bize bu ülkeyi ve cumhuriyeti miras bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını derin bir saygıyla anıyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar gözlerinizden öperim” dedi.



Bu 23 Nisan Seferihisar’da farklı olacak
Bu 23 Nisan Seferihisar’da farklı olacak

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.