Seferihisar Belediyesi ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) işbirliği ile düzenlenecek çevre eğitim etkinliği 23 Ağustos Cuma günü saat 15.30’da Büyük Akkum Plajı’nda gerçekleşecek.

Türkiye’nin en fazla mavi bayraklı halk plajına sahip belediyelerinden biri olan Seferihisar Belediyesi tarafından gerçekleşecek etkinlik sonunda katılımcılara sertifika verilmek üzere ödül töreni düzenlenecek. Etkinlik boyunca halk plajlarının en büyük sorunlarından biri olan sigara izmaritleri ve diğer atıklar etkinlik katılımcıları tarafından toplanacak.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin amaçlarının sürdürülebilir bir çevre olduğunu vurgularken, “Gerçekleşecek çevre eğitim etkinliği ile farkındalık yaratmak istiyoruz. Gelecek nesillere ancak bu şekilde daha yaşanabilir bir dünya bırakabiliriz. Özellikle yaşanan yangın afetlerinden sonra insanlara çevre bilinci aşılamak hedefiyle gerçekleşecek bu etkinliğe tüm halkımız davetlidir’’ dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.