Seferihisar Atlantis Otele Çirkin Karalama

İzmir Seferihisar’daki Clup Resort Atlantis Oteli’nin askılı tişört giydi diye bir kadını otelin restoranına almadığı ileri sürüldü.

Restorana alınmayan kadının erkek arkadaşı Ünal Özer, yaşadıkları durumu sosyal medya hesabında yazarak paylaştı: İşte o iddialar:

“Malzemelerimizi odaya koyup yemek için restorana hareket ettik. Restoran kapısında bizi özürlü bir arkadaş karşıladı ve yanımdaki bayanın kıyafetinin yemek için uygun olmadığını ve bu şekilde restorana alamayacaklarını, tişört giyerse veya üstünü kapatırsa restorana alabileceklerini söyledi. Önce şaka yapıyorlar zannettim. Baktım iş gayet ciddi ve hemen Resepsiyona gelip yetkili biri ile görüşmek istediğimi söyledim. Resepsiyonda kızlı erkekli gençlerden oluşan altı yedi kişi vardı. İçlerinden biri ben yetkiliyim dedi. Yaşına konuşmasına ve tavırlarına baktığımda yetkili olmssı mümkün değildi. Yetkisinin ne olduğunu sordum Resepsiyon sorumlusu olduğunu belirtti. Konuyu anlattım yanımdaki bayanın üzerindeki şort ve askılı kısa tişortun tatil yeri için gayet normal olduğunu böyle entarnasyonel yabancı turistlerin de olduğu bir otelde 21.yüzyılda Cumhuriyet Türkiye’sinde bu tavır karşısında hayretler içinde kaldığımı belirttim. Görevlinin tavrı çok ilgisiz alaycı, tişort giymeden yemeğe alamayız yönündeydi. O zaman girişte bu bilgiyi niye vermediniz dedim vermek zorunda değiliz bütün otellerde bu bir kuraldır sizin bilmeniz gerekir diyerek başından bizi savmaya çalıştı. Ben sinirlenince de karşı tarafta hoca sakallı şalvarlı 30 yaşlarında bir beye yönlendirdi. Otelde şeriat kurallarına göre mi hareket edildiğini, yoksa cemaat oteli mi olduğunu sordum. Tavır yine aynıydı. Üstünüzü örtmeden restorana giremezsiniz. Çıldırdım. Baktım ki olay biraz siyasi. Otel Turizm Bakanlığına bağlı Ak Partinin türban zihniyeti geçerli. Yazık çok yazık bu sezon turizm ölmüş, sektör kan ağlıyor kimin uğrunda. Yerli turistin bir haftda ödediği ile yabancı iki hafta kalıyor. Neyse çozüm alamayacağımızı anlayınca oda da resepsiyondan 15 dakika uzakta olunca git gel yarım saat geçecek. Biz de tepki olarak turumuzu bitirip oteli terk ettik.”

 

Resort Atlantis Otel’den Yanıt Gecikmedi

Asılsız olarak yayınlanan haber ile ilgili bir tekzip metni gönderen Clup Resort Atlantis Tatil Köyü  İşletme şirketleri ve sahipleri vekili Av.Devir BAŞ, iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu söyleyerek, bikini ile Türkiye’nin neresinde akşam yemeği için Restorana girebilirsiniz” dedi.

Atlantis Müdür

İşte o açıklama; 

www.yonhaber.com isimli websitesi üzerinden haber yapan basın yayın organında Müvekkilim Şirketin sahibi olduğu turizm tesisine yönelik olarak üçüncü bir kişi tarafından gönderilen “ çarpıtılmış, gerçek dışı ve mesnetsiz” iddialar yayınlanmış bulunmaktadır.

Haber sitenizde ”  Müvekkilime ait Seferihisar Sığacık Mevkiinde bulunan Clup Resort Atlantis Tatil Köyünde müşteri olarak gelen iki kişinin askılı tişört ile restorana alınmadığı,hoca sakallı  şalvarlı kişilerce uygunsuz davranıldığı, otel personelinin olumsuz davrandığı ve konunun esnafa ile görüşülüp herkesin rahatsız olduğu…..ve benzeri “ birçok gerçek dışı iddia hiçbir kontrol yapılmadan olduğu gibi yayınlanmıştır.

Olayın aslı tarafınıza aşağıda anlatılmış olup, bu gerçek dışı iddiaları ile Müvekkilime yönelik haksız ve mesnetsiz iftiralarını basın yolu ile ileri süren kişiler hakkında ayrıca yasal yollara başvurulacaktır.

atlantis welcome

Clup Resort Atlantis Tatil Köyü , gerek yerli ve gerekse yabancı turistlerin ağırlandığı yıldızlı bir turistik tesistir. Tesiste konaklamak amacı ile gelen haberinizdeki mesnetsiz iddiaların sahibi ve eşi , gün içerisinde tesisin ana restoranında yemek için gelmişlerdir. Restorana bikini ve mayo ile girmek istemişlerdir. TÜM DÜNYADAKİ TURİSTİK TESİSLERDE VE ÖZELLİKLE DE YILDIZLI TATİL KÖYLERİNDE , SAHİLDEKİ BEACH BAR-RESTORANLAR HARİÇ  TESİSLERİN ANA RESTORANLARINA MAYO VE BİKİNİ İLE GİRİLMESİ SÖZKONU OLMAYAN BİR UYGULAMADIR. MÜŞTERİLERİN ANA  RESTORANLARA BİKİNİ VE MAYOLARININ ÜZERİNE BİR PLAJ ELBİSESİ,HERHANGİ BİR TİŞÖRT VEYA ŞORT TARZI KIYAFET GİYMELERİ İSTENİR. BU KONUDA DA RESTORAN GİRİŞİNDE UYARI BULUNMAKTADIR.TÜM MİSAFİRLER DE BU KURALA UYMAKTADIR. Bu uygulama tüm dünyada da ülkemizde de böyledir. Bu iki kişi de restoranımızın girişinde gelenleri karşılayan çalışanımız tarafından ( kendisi özürlü değil engelli bir çalışandır) aynı sebeple nazikçe uyarılmış ve bikini-mayo ile restorana girilmediğini kendilerine izah etmiştir. Bir tişört şort veya plaj elbisesi tarzı basit bir kıyafetin olması gerektiği anlatılmıştır. ANCAK OLAYDA ADI GEÇEN BEY ORTALIĞI BİRBİRİNE KATMIŞ, RESTORANA BİKİNİ VE MAYOSU İLE GİRECEĞİNİ ,GİYİNMEK ZORUNDA OLMADIĞINI HAYKIRIP ÇALIŞANLAR DAHİL HERKESİ RAHATSIZ ETMİŞTİR. Kendisi resepsiyona gidip oradaki çalışanlara da aynı mahiyette bağırıp çağırmış ve kendisini ikna etmeye çalışan otelin yoga eğitmenine de bu kez kılığı nedeni ile hakaret etmiştir.Yoga eğitmeni bu alanda kullanılan yoga kıyafetleri giyen ve sakal bırakan  bir kişidir. Bu durumu dahi çarpıtıp haberinizdeki yalanlarına eklemiştir.

Size ekte haberinizde adı geçen kişilerin resmini de ekte gönderiyorum. Zira şirketimiz ile birlikte çalışanlarımızı ve özellikle bu iki kişiyi de haber mağdur etmiştir.

Müvekkilime ve çalışanları üçüncü kişileri yönelik olarak haber sitenizde yayınlanmış  olan yazıya dair ilettiğim tekzibin  AYNEN yayınlanmasını vekaleten talep ederim.

Yeni Atlantis Clup  Resort Atlantis Tatil köyü

İşletme şirketleri ve sahipleri

vekili Av.Devir BAŞ

atlantis yemek
Fotoğraf akşam yemeği sırasında çekilmiştir. İçeride askılı tsört ile yemek alan misafir görülebilmektedir.

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.