Saygı ve Özlemle Atamızı Anıyoruz…

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 78.yılında düzenlenen törenlerle özlemle anılıyor.

Seferihisar’daki anma programı Cumhuriyet Meydanı’na çelenk sunumuyla başladı.  Saat 8:45’te başlayan tören Kaymakam Resul Çelik, Garnizon Komutanı Levent Aksoy, Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Başsavcısı Arif Gedikoğlu, siyasi parti temsilcileri, daire müdür, amirleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Törende CHP İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tam kadro olarak yer aldı.

Tören, Kaymakamlık Makamı adına Kaymakam Resul Çelik ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çelenk sunumuyla devam etti.

Saat 09.05’te iki dakikalık saygı duruşu siren sesleriyle gerçekleşirken, tören İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tamamlandı.

Törenin ardından Çağan Irmak Kültür Merkezi’nde Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından hazırlanan Atatürk Resimleri Sergisi’nin açılışı yapıldı.

Anma programı İMKB İmam Hatip Lisesi’nde, Semiha İrfan Çalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlediği Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programıyla devam etti.

Anma programı bu akşam Saat 20.00’de Çağan Irmak Kültür Merkezi’nde Seferihisar Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu tarafından verilecek Atatürk’ün sevdiği şarkılar dinletisiyle tamamlanacak.

 

dsc_1631 dsc_1632 dsc_1639 dsc_1642

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.