Şampiyonluk İçin Alanya Çıkarması

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde düzenlenen TFF Plaj Futbol Ligi Finalleri, 15 takımın katılımıyla Galip Dere Plajı’nda başladı. Seferihisar Cittaslow Plaj Futbol Takımı ilk maçında Gevaş Belediyesi’ni 9-2 mağlup etmeyi başararak finallere galibiyetle başladı.

Bölgesel liglerde düzenlenen 15 etaplı turnuvalarda birincilik elde ederek finallere katılmaya hak kazanan Seferihisar Cittaslow, Nabufit Alanyaspor, Öz-Ba Yapı İnşaat, Karasu Belediyesi Karsaş, Denizköy Arsel Spor, Selçuk Gençlik Spor, 19 Mayıs Belediye, Karataş Belediye Spor, Arsuz Belediyesi, Kocaeli Birlik Spor, Gevaş Spor, Erciş Belediye Spor, Tepebaşı Belediye Spor, 1941 Mutki Spor ve Ar-Bek Emlak takımları arasında düzenlenen turnuva 23 Ekim’e kadar sürecek.

1 hafta boyunca devam edecek müsabakalarda, gruplarında ilk 2 sırayı elde edecek takımlar çeyrek finale yükselecek. 21 Ekim’de oynanacak çeyrek final müsabakaları sonrası kazanan takımlar 22 Ekim’de yarı finalde karşılaşacak. Final ve üçüncülük maçları ise 23 Ekim günü oynanacak.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Geçtiğimiz yıllarda iki şampiyonluk yaşayan Seferihisar Cittaslow Plaj Futbol Takımı Teknik Direktörü Mert Destek, bu yıl yine şampiyonluk hedefiyle Alanya’da olduklarını söyledi. Destek; “İddialı bir takımla bir yıl sonra yeniden Alanya’dayız. Umuyorum hem Seferihisar’a hem İzmir’e şampiyonluk sevinci yaşatacağız” dedi.

Seferihisar Cittaslow Plaj Futbol Takımının Alanya’da yapacağı karşılaşmalarla ilgili detayları www.seferihisar.bel.tr adresinde bulabilirsiniz.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.