Şakran, Sığacık Gibi Markalaşacak

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu Yenişakran pazarında esnaf ve halkla kucaklaştı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, Aliağa’nın deniz turizmi ve günübirlik turizme yönelik altyapı yatırımlarım hızla yaparak Yeni Şakran’ı Sığacık gibi kahramanlaştırılacaklarını açıkladı.

 

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu ekibiyle birlikte Yenişakran pazarcı asnafı ve halkla buluştu. Birçok kez pazara esnafıyla buluşan Eroğlu, Yenişakran esnaf ve halkına müjdeyi verdi. Pazara esnafının en büyük sıkıntısı olan pazar yeri için Eroğlu, Yenişakran kapalı pazar yeri sözü verdi. Şakran pazar yerinde vatandaşlarla koyu sohbetlere giren genç Başkan Adayı gördüğü ilgiden memnundu. Şakran’ın önemli altyapı eksiklikleri olduğunu vurgulayan Eroğlu, “Yeni Şakran’ın en önemli sorunu yıllardır ihmal edilen kanalizasyon ve diğer altyapı ihtiyaçları. Bu konuda halkımızın ciddi beklentisi var. Göreve geldiğimizde ilk iş olarak Büyükşehir ile el ele vererek Şakran’ın altyapı sorunlarını çözeceğiz” dedi.

 

Büyükşehir yasası ile belediyesi kapanan ve 30 Mart sonrası Aliağa’nın bir mahallesine dönüşecek olan Şakran’a tek katlı pazar yeri yaparak pazara esnafının ve vatandaşların güneş altında, yağmur, çamurda alışveriş sorununu çözeceklerini kaydeden Eroğlu, “Şakran’a ihtiyaç duyulan altyapı ve üst yapı yatırımlarını yapacağız. Kapalı pazaryeri, düğün salonu başta olmak üzere tüm sorunları çözeceğiz” diye konuştu. Eroğlu, Aliağa’yı potansiyel özelliklerine göre markalaştıracaklannı belirterek, “Çaltılıdere’de, Şakran’da plaj düzenlemeleriyle Sığacık gibi marka olmuş bir cazibe beldesi yaratacağız. Turizm alanlarını, plajları düzenleyeceğiz. Şakran, Tüm Türkiye’nin tanıdığı, yaz turizmi ve yılın 12 ayı hafta sonu turizmi için uygun bir beldeye dönüşecek” dedi. ¦

 

Gülşen ŞANLI – Yenigün

 

chp-aliaga-adayi-baris-eroglu-sakran-sigacik-gibi-markalasacak-IHA-20140226AW018300-2-t

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.