Sakın Tıklamayın

Bilgisayar korsanları, İnternet kullanıcılarını yanıltarak e-posta, sosyal medya, kişisel ve banka hesap bilgilerini ele geçirmek için farklı yöntemler kullanmaya başladı.

Tüketicilerin sıkça kullandığı, banka veya GSM şirketleri ile Facebook ve Twitter gibi sosyal medya organlarından gönderilmiş gibi gösterilen elektronik posta ve linkler aracılığıyla tüketicilerin bilgileri çalınabiliyor ve hesapları boşaltılabiliyor.

Son dönemde “Facebook adına, birisi şifre değişikliği talebinde bulundu” ya da Twitter üzerinden “Sayın Kullanıcı, bu mesajı hesabınız güvenlik riski taşıdığı için alıyorsunuz. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak kullanıcı adınız ile güvenlik panelimize kayıt yaptırarak hesabınızı güvenli hale getirmeniz gerekmektedir. Aksi taktirde hesabınız kapatılacaktır yada Size özel olusturulan baglantıdan hesabınızı güvene alın aksi taktirde hesabınız askıya alınacaktır. -> c-twitter.gq/?1018 Twitter Inc. şeklinde size gelen mesajlara sakın tıklamayın ve hemen silin.

tıklama sakın

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.