Minderde Altın Hafta Sonu

Seferihisar Belediyesi Güreş takımı İzmir Şampiyonasından iki altın madalyayla döndü.

21 Şubat 2015 Cumartesi günü Buca Afetevleri Spor Salonunda düzenlenen 13 Yaş İzmir Şampiyonasında 35 kiloda Seferihisar Belediyesi Güreş Takımı sporcusu Muhammet Işık minderde finale kadar gelerek İlçesi ve takımına altın madalya kazandırarak İzmir birincisi oldu.

 

38 Kilo grubunda mindere çıkan Seferihisar Belediyesi Güreş Takımı sporcusu Yiğit Uğur ise turnuvada 3. Olarak bronz madalya almaya hak kazandı.

 

22 Şubat 2015 Pazar günü 11-12 yaş grubu müsabakalarında kendi kilolarında 90 kiloda Osman Kına İl birincisi olarak altın madalya, 29 kiloda Nazmi Necati Kurum İl ikincisi olarak gümüş madalya, 38 kiloda Celal Arslan il üçüncüsü olarak bronz madalya kazandılar.

 

İzmir Buca Afetevleri Spor Salonunda düzenlenen Güreş Şampiyonasında madalya kazanan sporcular Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Belediye Başkanı Tunç Soyer “ Belediyemizin sporcularının başarıları bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Birçok branşta şampiyonluklar, birincilikler kazanıyoruz. Biz başarılarınızın sınırlı kalmaması, yeteneklerinizi daha çok geliştirmeniz ve daha büyük başarılara imza atmanız için belediye olarak imkanlarımız el verdikçe yanınızda olacağız. İlçemize bu mutluluğu yaşattığınız için tebrik ediyor, aynı başarıyı bölge şampiyonasında da göstermenizi diliyorum” dedi.

Seferihisar Belediyesi Güreş Takımı sporcuları Bölge şampiyonasında İzmir ilini ve Seferihisar’ı temsil edecekler.

 

20150222_172422 IMG-20150223-WA0003DSC_6906

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.