Marka Şehir Sempozyumu Düzenleniyor

 

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından “Ege Üniversitesi 60.Yıl Etkinlikleri” kapsamında “Marka Şehir İzmir Sempozyumu”‘düzenlenecek.

İzmir’in bütün yönleri ile ele alınacağı sempozyuma medya, sanat, siyaset ve ekonomi dünyasından birçok ünlü isim katılacak. Açılış konuşmalarını İzmir Valisi Mustafa Toprak, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz ve Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müge Elden’in yapacağı sempozyuma birçok ünlü konuk katılacak.

İzmir’in bir marka şehir olarak güçlü ve zayıf yönlerinin ve sahip olduğu olanakların masaya yatırılacağı sempozyum, 15-16 Aralık 2014 tarihleri arasında Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde saat 09.00’da başlayacak. Sempozyumun ilk oturumu olan’Marka Şehir ve Yerel Yönetimler’başlıklı Osman Kibar Oturumu, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz tarafından yönetilecek.

Oturuma Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve ESİAD Başkanı Mustafa Güçlü konuşmacı olarak katılacak.’Marka Şehir ve Sektör’konulu Hasan Tahsin Oturumu Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kavaklı’nın başkanlığında Arkas Holding Kurumsal İletişim Direktörü Berna Kumaş Sipahi, İzmir Reklamcılar Derneği Başkanı Yiğit Sal, DEV Ajans Sahibi Erhan Gölbey, Gazeteci ve Yazar Nedim Atilla, Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Aykırı’nın katılımıyla gerçekleşecek.

Kocatepe’den konser Günün üçüncü ve son oturumu olan’Marka Şehir, Kültür ve Sanat’konulu Dario Moreno oturumuna, Gazeteci ve Yazar Gökmen Küçüktaşdemir, Türk Pop Müziği yorumcusu Pınar Aylin, tiyatro ve dizi oyuncusu Hakan Meriçliler, besteci, söz yazarı, yorumcu ve müzik yapımcısı Ali Kocatepe, Türk Pop Müziği yorumcusu ve müzik yapımcısı Aysun Kocatepe ve Türk Pop Müziği yorumcusu ve dizi oyuncusu Keremcem katılacak.

 

Ege AJANS

 


 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.