İyi Tarımla Gelen Başarı

UÇAK KARDEŞLER İHRACATIN YILDIZI

 

 

İzmir Seferihisar, Manisa Alaşehir ve Antalya da yaptığı “İyi Tarım Uygulamaları” ile ihracatta adını dünya ya duyuran. Uçak kardeşler ve Busra Tarım İhracatta Türkiye’nin yine yıldızı oldu.

Türkiye İhracatçılar Meclisi bünyesinde bulunan İstanbul İhracatçı Birliklerinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “İhracatın Yıldızları” ödül töreni İstanbul Ataköy Hyatt Regency Hotelde yapıldı.

Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de katıldığı ödül töreninde, her yıl olduğu gibi yaş sebze ve meyve ihracatında Türkiye’nin İhracat yıldızı değişmedi.

Türkiye’nin en çok yaş sebze meyve ihracatı yapan Uçak Kardeşler birinci olurken Busra tarımda ikinci oldu. 2014 yılında da bu başarısını devam ettirerek kardeş şirketlerin ödüllerini Uçak Kardeşler adına Mansur Uçak,  Busra Tarım adına ise Recep Uçak Tim Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin elinden aldı.

Ödül töreninde Tim Başkanı Büyükekşi yaptığı konuşmada. ” UÇAK KARDEŞLER Grubundan övgüyle söz ederken, kalitesinden ödün vermeden yaş sebze ve meyve sektörünün tüm zorluklarına rağmen Türkiye ekonomisine katkılardan dolayı teşekkür etti.

Uçak Kardeşler şirketi yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Uçak. ”Alınan bu ödülde kaliteli ürün yetiştiren üretici ile şirket çalışanlarının katkısı çok büyüktür.  Özverilerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum, Ülkemizin kalkınması ve büyümesine yaptığımız ihracatla bir nebze de olsa katkı koymamız ise bizi mutlu ediyor. Çalışmalarımızı aynı şevk ve heyecanla devam ettireceğiz ” diye konuştu.

 

unnamedunnamed (1)

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.