İki Usta Yazar Seferihisarlılarla

Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi ünlü gazeteciler Barış Yardakaş ve Gürkan Hacır, “Yeni Dünya Düzeni ve Türkiye” konulu panelde Seferihisarlılarla buluştu.

 

Seferihisar Belediyesi’nin davetlisi olarak gelen iki usta gazeteci Belediye Kültür Merkezi’nde yaklaşık iki saat süren panelde konuştu.

 

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in açılış konuşmasını yaptığı panelde, Gerçek Gündem İnternet Haber Sitesi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Barış Yardakaş ve gazeteci-yazar ve belgesel yapımcısı Gürkan Hacır konuşmacı olarak yer aldı.

 

Yeni Dünya Düzeni ve Türkiye konulu panelde, usta gazeteciler Türkiye gündemini değerlendirirken, 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi ve Türkiye’nin geleceğiyle ilgili fikirlerini paylaştı.

 

Panelin sonunda Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, yazarlara davetlerini kırmayarak katıldıkları için teşekkür etti ve; “iki değerli kanaat önderi, hayata ve olaylara bakışıyla ufkumuzu aydınlattı ve bizlere çok şey kattı” diyerek çiçek takdim etti.

 

DSC_5689 DSC_5694 DSC_5698 DSC_5701 DSC_5702

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.