Her yerde kadının eli olacak

CHP Seferihisar İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Örgütü Sığacık’ta “Güzel Günlere Merhaba” yemeği düzenledi.

CHP Seferihisar İlçe Örgütü tarafından düzenlenen yemekte, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, CHP Seferihisar Kadın Kolları Başkanı Serap Çınar Okumuş, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ‘in eşi Fatma Yetişkin, Siyasi Parti Temsilcileri, STK’lar ve CHP Seferihisar İlçe Örgütü katıldı.

CHP Seferihisar Kadın Kolları Başkanı Serap Çınar Okumuş, “Bu güzel ilçenin çiçekleri, hoş geldiniz. Hepiniz onur verdiniz şeref verdiniz, biz birlikte güçlüyüz Seferihisar’ın halk partili gizli kahramanları olarak Ata­türk il­ke­le­ri­ne bağlı çağ­daş, laik, de­mok­ra­tik ve ay­dın­lık bir geleceğe biz ka­dın­lar ol­arak yü­rek­ten ina­nı­yoruz, bir­lik ve be­ra­ber­lik ruhu içe­ri­sin­de ha­re­ket edip gü­cü­mü­zü artırarak her yerde her ke­si­mde kadının eli olması için tüm gücümüzle birlikteyiz ve çalışıyoruz” dedi.

Bu ülkenin Cumhuriyetçi, Laik kadınlara ihtiyacı var

CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak konuşmasında, “Bu ülkenin Cumhuriyet, Laik kadınlara ihtiyacı var. Hepinize katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Partimizi iktidara siz kadınlar taşıyacaksınız” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.