Genç muhtar, yenilikçi bakış açısıyla Gayrimenkul Sektöründe

Seferihisar Tepecik mahallesinin genç ve başarılı muhtarı Azat Aktaş’ın çarşı merkezindeki yeni ofisi açıldı. 2019 seçimlerinde muhtar seçilen Aktaş, seçim sonrası yaptığı hizmetlerle Seferihisar ve Tepecik Mahallesi sakinlerinin takdirini kazandı.

Açılışa Seferihisar Belediye başkanı İsmail Yetişkin, Belediye Başkan yardımcıları Yelda Celiloğlu, Nuriye Hepterlikçi, mahalle muhtarlşarı, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan İsmail Yetişkin ve Mehmet Çalış birlikte kurdeleyi kesti. Açılışta yaptığı konuşmada Seferihisar’ın gayrimenkul sektöründe gelişmesinden bahseden Muhtar Azat Aktaş “Bugün yeni ofisimizin açılışını yaptık. Seferihisar gayrimenkul alanında büyüyor, yeni yatırımcılar geliyor. Doğru ve güvenilir yatırımlara yön vereceğiz. Geleneksel aksiyonu olan emlak sektörüne daha modern ve dijital çağa uygun yenilikçi bir anlayış ile yatırımlara yön vereceğiz.” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.