Finlandiya’yı Seferihisar’da Devirdik

İzmir Seferihisar’da oynanan Türkiye Finlandiya Ragbi Avrupa Şampiyonası grup karşılaşmasını Türkiye 45-12 kazandı.

 

Türkiye Ragbi Milli Takımı, İzmir’in Seferihisar ilçesinde Avrupa Şampiyonası 2.Lig D Grubu maçında Finlandiya’yla karşılaştı. İzzet Gül Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Türkiye 45-12 kazandı.

Karşılaşmayı Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik, Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcıları Gürhan Özata, Nilgün Durmazer ve çok sayıda vatandaş takip etti.

 

Maçı farklı skorla kazanan Türk Milli Takımı Avrupa Şampiyonasına katılma ümitlerini devam ettirirken, galibiyeti tribünleri dolduran seyircilerle birlikte kutladı.

indir

Maçın sonunda Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü destekleri nedeniyle Kaymakam Resul Çelik’e ve Belediye Başkanı Tunç Soyer’e birer plaket vererek teşekkür etti. Başkan Soyer’in plaketi Belediye Başkan Yardımcısı Gürhan Özata tarafından alındı.

 

Türkiye Ragbi Milli Takımı 30 Nisan Cumartesi günü Norveç’le karşılaşacak. Avrupa Şampiyonası öncesi bu önemli karşılaşma Saat 16.00’da Seferihisar İzzet Gül Stadyumu’nda oynanacak.

DSC_0009 DSC_0018 DSC_0037 DSC_1057 DSC_1063 DSC_1064 DSC_1084 indir (1)DSC_1109

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.