Sosyalleşmek Engel Değil

Seferihisar Belediyesi, Can Arkadaş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Almanya Hamm Belediyesi işbirliği ile zihinsel, bedensel engelli dokuz Alman ve Seferihisarlı çocuğun katılımıyla başlayan kamp mangal partisi ile sona erdi.

Teos Ormancı Tatil Köyünde düzenlenen geceye, Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Kocaman, Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik’in eşi Hanımefendi Emine Çelik, Can Arkadaş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu ve proje mimarlarından Şerife İnci katıldı.

Seferihisar Can Arkadaş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi müdürü Deniz Tolga İnci yaptığı konuşmada “  Almanya’da evinden dışarı nadir çıkan, eğlenme fırsatı olmayan, sosyal ortamlardan uzak kalan engelli çocukları burada misafir ettik, unutamayacakları bir kamp yaşatmak istedik. Seferihisarlı ve Alman çocuklarımızla birlikte atölye çalışması yaptık.  Onların sembolü fil ve Yavaş Şehrin sembolü salyangoz şeklinde kum boyasıyla tablo yaptık. Bu kampın hatırası olarak Hamm Belediyesine salyangozu Seferihisar Belediyesine filli tabloyu hediye ediyoruz. Unutmayın engellilerin günlük yaşamlarında daha sosyal olabilmeleri gerekiyor, istenirse her şeyi yapabildiklerini görüyorsunuz bunun için herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum   ” dedi.

 

1q q2 q3 q4

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.