Ekmeksiz Plajı müjdesi

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ekmeksiz Plajı konulu görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin olumlu geçtiğinin altını çizen Başkan Yetişkin “Tarım orman bakanlığında Milli Parklar Müdürü İsmail Üzmez ile görüştük. Sayın Üzmez bu konuya gerçekten hakim olan birisi. Biz Seferihisar Belediyesi olarak Ekmeksiz Plajının belediyemize tahsisini istedik. Bizim bu isteğimiz tamamen halkımıza burayı açmak içindir” ifadelerinde bulundu.

Yetişkin “Milli Parklar Müdürlüğü ile daha öncede  yazışmalarımız görüşmelerimiz mevcuttu. Bugünde bu görüşmeler üzerine kendilerine bir kez daha gittim.  Bugün gerçekleştirilen görüşmelerimizde çok olumlu geçti. Orman bakanlığı ve Milli Parklar müdürlüğü ile Turizm Bakanlığı arasında bir anlaşmazlık vardı. Bugün öğrendiğimiz kadarıyla tamamen kendi aralarındaki görüşmeleri bitirmişler. Şuan Turizm Bakanlığına sorulan bir görüş mevcut bu görüşün cevabı bekleniyor. Ancak şuana kadar her şey gayet olumlu bir şekilde ilerliyor. Ekmeksiz Plajı çevresindeki tüm yapıların yıkımı zaten tamamlandı. Herhangi bir yapı şuan için bulunmuyor” dedi. 

Seferihisar sahilleri için bir çok çalışma yürüttüklerini söyleyen Yetişkin, hedeflerinin termal turizm ile birlikte 12 aylık bir tatil kenti yaratmak olduğunu söyledi. Yetişkin “Seferihisar Belediyesi olarak sahillerimiz konusunda oldukça yol almış durumdayız. Gelişmekte olan sahillerimiz mevcut. Bunlardan biri Doğanbey sahili. Burada yeni yapmaya başladığımız uygulama imar pilanı alanımız var. Bu bölgedeki bir başka şansımızda jeotermalin oluşu. Jeotermal ile birlikte Seferihisar’da turizmi 12 aya çıkarmayı planlıyoruz.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.