Cumhuriyet Halk Partisi’nden örnek kampanya!

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanlığı COVİD-19 sürecinde Kızılay’ın azalan kan stoklarına katkıda bulunmak amacıyla örnek bir kampanyaya imza attı.

İlçe merkezinde bulunan Kızılay kan bağışı aracında partililer ile birlikte kan bağışı kampanyasına katılan İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, kampanyaya sonraki günlerde tüm Seferihisar’ın katılmasını istiyorum dileklerinde bulundu. Senem Gürer Solak; “SANA İHTİYACIMIZ VAR! Covid19 salgını sebebiyle, kan stoklarında yaşanan hızlı azalmadan dolayı, CHP İzmir İlçe Örgütleri olarak kan bağışı kampanyası başlatıyor, 28 Mayıs Cuma saat 13.00/21.00 saatleri arasında , 18-65 yaş arası tüm hemşehrilerimizi, kimlik kartları ile birlikte Seferihisar Cumhuriyet Meydanı’na kan bağışına davet ediyoruz.” dedi.

Kan bağışına Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, İYİ Parti İlçe Başkanı Sadiye Aşçıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Yelda Celiloğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Seferihisar Yerel Hizmetler Müdürü Gürhan Özata, Seferihisar CHP meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları ve kadın kolları katıldı.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin Seferihisar Cumhuriyet meydanında bulunan Kızılay kan bağışı aracında kan bağışı için çağrıda bulundu. Yetişkin; “Pandemi sürecinde Kızılay’da kan stoklarının tükenmesinden kaynaklı olarak buradayız. Hayat vermek ve hayata tutunmak isteyenlere destek vermek amacı ile tüm Seferihisarlıları davet ediyorum” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.