Cumhuriyet Halk Partisi Kahvaltıda Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütü 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi öncesi  “Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı’nda” bir araya geldi. 

Kahvaltıya CHP İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Tacettin Bayır,  Atilla Sertel, CHP İzmir Milletvekili aday adayı Ednan Arslan, CHP İzmir Milletvekili aday adayı Nilay Kökkılınç, CHP İzmir Milletvekili aday adayı Aytül Tokgözlü, CHP İzmir Milletvekili aday adayı Onur Utka, Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcıları Nilgün Durmazer ve Gürhan Özata, Neptün Soyer katıldı.   

Yaklaşık 500 partilinin katıldığı kahvaltı Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. CHP İlçe Başkanı İsmail Yetişkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kollarının tam kadro katıldığı kahvaltıda, İlçe Başkanı İsmail Yetişkin ” Değerli Seferihisarlılar, Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, bugün özgürlüğün, umudun, adaletin, hakkaniyetin ülkesi Türkiye Cumhuriyetinin oynayan taşlarını yeniden yerine koymak için geleceğin Türkiye’si Seferihisar’dayız. Hepiniz hoş geldiniz, şerefler verdiniz ama yetmez. Çoğalmalıyız. Unutmamalıyız ki bu vatana sahip çıkacak olan bizleriz. O hal’e, baskılara, teröre, çocuk istismarcılığına, kadına şiddete, namus cinayetlerine, çocuk gelinlere, itibarsızlaştırmaya, batan ekonomiye, biten dış ilişkilere, çöken adalet sistemine, tek adamcılığa son verecek olanlarız. Şimdiden söylüyorum el ele, gönül gönüle seçim günü, Türkiye Cumhuriyetini muasır medeniyetlerin zirvesine Cumhuriyet Halk Partisi ile taşıyacağız.

AKP’den korkacak bir durum olmadığı ülke gündemi ile de ortaya konmuştur. Burada olmamızın sebebi ülkemize sahip çıkmaktır. Bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar biliyoruz ki hepiniz tek adama karşı emek sarf ettiniz. Şimdiye kadar ki bireysel katkılarımızı artık birlik içinde göstermemiz gerekiyor. Birlik içinde beraber hareket edersek daha güçlü oluruz. Yeni dönemde hep birlikte bu yolda yeniden var olacağız. Şimdiden zafer hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Seferihisar burada, İzmir burada, genciyle, yaşlısıyla, vizyonuyla, misyonuyla, altı okuyla egenin incisi, İzmir’in gözbebeği Seferihisar burada yolun açık olsun CHP ” diyerek katılan herkese teşekkür etti.

Kahvaltı programı Bülent- Güney Yuşan ikilisinin mini konseriyle sona erdi.

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.