Çok kitap okudu, bilgisayarla ödüllendirildi

Seferihisar Çocuk Belediyesi’nin çocuklar arasında başlattığı en çok kitap okuma kampanyasının birincisi dört ayda 98 kitap okuyan Eğlaz Özden oldu. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, evinde ziyaret ettiği Eğlaz’ı bilgisayar hediye ederek ödüllendirdi.

Seferihisar Belediyesi’nin kurduğu Çocuk Belediyesi’nce yürütülen Ağustos – Aralık 2013 dönemine ilişkin kitap okuma kampanyası sona erdi. Kampanya döneminde en çok kitap okuyan çocuklar belirlenerek yarı yıl tatili öncesi ödüllendirildi.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, kitap okuma kampanyasında dereceye giren öğrencileri 25’er kitaplık setler hediye ederek ödüllendirdi. Muharrem Gülpınar Ortaokulu öğrencisi, 13 yaşındaki Eğlaz Özden’in çocuklar arasında birinciliği kazanırken büyük ödülün de sahibi oldu.

Tunç Soyer, Özden ailesinin Çolak İbrahim Bey Mahallesi’ndeki evine giderek Eğlaz Özden’e taşınabilir bilgisayarını hediye etti. Sürpriz ziyaret ve hediye karşısında çok şaşıran ve sevinen Eğlaz Özden, sevincini Soyer’e sarılarak gösterdi.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Biz sadece çocuklarımızın önünü açmaya, onlara yol göstermeye çalışıyoruz. Onların okuması ve bilinçli bireyler olması için sürekli çalışmak zorundayız” dedi. Soyer, Çocuk Belediyesi’ndeki etkinlikler ve olanaklarla çocukların ufkunu genişletmek için çalışmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Seferihisar Belediyesi’nin kurduğu Çocuk Belediyesi’nde Ağustos ayında yapılan yeni kütüphane düzenlenmesi sonrasında dört ayda 107 çocuk kitap aldı ve toplam 749 kitap okundu. Çocuk Belediyesi Dergisi’nin içeriğinin çocukların okudukları kitaplar hakkında düşüncelerini kaleme aldığı yazılarla oluştuğu belirtildi.

 

cok-kitap-okudu-bilgisayarla-odullendirildi-hbrfoto-2014-20140126051545

 

 

20140126_98-kitap-okudu-bilgisayari-kapti

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.