CHP’nin seçim irtibat bürosu Ulamış’ta açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin Seferihisar ilçesi Ulamış Mahallesindeki partisinin seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi, Seferihisar ilçesi Ulamış Mahallesi’ndeki seçim ofisini açtı. Açılışa CHP Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin, Belediye Başkan Yardımcısı Gürhan Özata, İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kendilerine gönül veren her vatandaşın ilmek ilmek desteğine ihtiyaçları olduğunu dile getiren Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin, “Bugün yürüdüğümüz yolda her günkünden daha umutlu olmalıyız, umudu empoze etmeliyiz. İstikrarlı, kararlı ve inançlı olursak başarmak mümkün. Ulamış Armolası, Karakılçık Ekmeği, Tiyatrosu, Sanatı ve Sanatçının izcileri ile çok iyi bir noktaya geldi. Bu değeri en üst noktaya taşımak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Seçim büromuzun açılışını yapalım hep beraber eğlenmeye devam edelim. Teşekkür ederim, var olun, sağ olun, ayağınıza sağlık buralara kadar geldiniz. Seferihisarımızı daha güzel yerlere getirmek için sizlerin emeğine, sizlerin yüreğine ihtiyacımız var. Martın sonu bahar” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ile yaptığımız röportajda; 31 Mart’a kadar yorulmadan çalışmalarını ve sandığa gittiklerinde Büyükşehir Belediyesi için Adayımız Sayın Tunç Soyer’e, Seferihisar’da ise Belediye Başkan Adayımız İsmail Yetişkin’e oy vermelerini istedi.

Konuşmaların ardından çok sayıda vatandaş eşliğinde seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.