CHP Seferihisar Kadın Kolları’ndan Dayanışma Yemeği

CHP Seferihisar Kadın Kolları yeni yönetiminin düzenlediği Birlik Beraberlik ve Dayanışma Yemeği Sığacık Balıkçı Barınağı’nda gerçekleşti.

Yemeğe Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve eşi Fatma Yetişkin, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, çok sayıda Kadın Kolları üyesi katıldı.

Yemek programı içinde konuşmalarını gerçekleştiren; CHP Seferihisar Kadın Kolları Başkanı Serap Çınar “Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada Seferihisar CHP Kadın Kolları olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Değerli kadın arkadaşlarımın bu konuda beni ve ekibimi yalnız bırakmayacağından hiç kuşkum yok, Önemli olan yemeğimizin de ana teması olan birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde güzel işlere imza atabilmek. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak’ta “Toplumların geleceğini inşa eden siyaset kurumu ,biz kadınlardan ayrı düşünülemez. Günümüz dünyasında kadınlarını ihmal eden toplumların ayakta kalma şansları yoktur. Biz kadınlar tıpkı Ulusal Kurtuluş Savaşımızda olduğu gibi kadın erkek el ele vererek Atatürk İlke ve Devrimleriyle Cumhuriyet değerlerini korumak için Cumhuriyet Halk Partisi saflarında mücadele edip ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağız. Siyaset bir bayrak yarışıdır. İlçe örgütümüz yapacağı çalışmalarla yerelde var olan sorunları çözme azim ve kararlılığındadır. Vereceğimiz mücadelede, siz kadın arkadaşlarımızın en ön saflarda olmasını istiyorum. Nasıl ki Atamızın bizlere emaneti olan Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin birleştirici gücüyse ,biz kadınlar da partimizin birleştirici gücüyüz, harcıyız. Bizlerin amacı halkımıza hizmettir. Halkımızın derdini kendi derdi bilip çareler aramaktır. Gönüllere dokunup orada yer edebilmektir. Emin olunuz ki biz kadınların elinin değdiği siyaset çok daha temiz ve çok daha vicdanlı olacaktır. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

“Siyasetin içinde kadınların önemi çok büyük”

Kadınların siyasetin içindeki önemini vurgulayan Başkan Yetişkin ise “Bu kadar emekçi kadınla birlikte hep beraber çalışmaktan gurur duyuyorum. Öncelikle hepinize çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ederim. Kadınların toplumun her alanında olduğu gibi siyasetin içinde de önemi bizler için çok önemli. Partimiz bu alanda farkını her zaman gösteriyor. Bizde bunun için Seferihisar’da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.