CHP Seferihisar İlçe Başkanlığı “Biz Hazırız”

Seferihisar’da yoğun bir seçim çalışması sürdüren CHP Seferihisar İlçe Başkanlığı 13. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilçede alınan %70 oy oranına mutlu olurken ikinci tur için mesaj verdi ” Biz Hazırız”

Seferihisar’da taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan ilçe başkanı Senem Gürer Solak “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak için ikinci tur seçim çalışmalarına yılmadan devam edeceklerini ifade ederek, “ Biz ilçe örgütü olarak Seferihisar ilçesinde aldığımız sonuçtan mutluyuz, ama bunu ülke genelinde görmek istiyorduk. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ülkemizin 13. Cumhurbaşkanı yapmak üzere çıktığımız yolda karanlıkları dağıtıp hedefe ulaşmak için elimizden ne gelirse fazlasını yapmak için çalışıyoruz” dedi.

Senem Gürer Solak ” Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ülkemizin 13. Cumhurbaşkanı yapmak üzere çıktığımız yolda karanlıkları dağıtıp hedefe ulaşmaya çok az kaldı. Yirmi bir yıllık AK Parti zihniyetini demokratik yollarla sandıkta göndermek ve genel başkanımızı Çankaya’ya çıkarmak için heyecanımız yüksek, umutlarımız diri, örgütümüz tüm gücüyle sahada halkımızla birlikte aydınlığa yürüyor. Bizler bu ülkenin evlatları olarak ilk cumhurbaşkanımız  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  Samsun’a adım attığında içinde taşıdığı azim ve kararlılığı örnek alıyoruz. Asla unutmayalım ki, gecenin en karanlık anı şafak sökmeden az önceki anıdır ve her karanlığın ardından mutlaka aydınlık gelir. Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütü olarak bizler sevgili halkımızı 28 Mayıs günü gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2.turuna katılım sağlamaya ve Türkiye’nin umudu ve karanlığı aydınlatacak liderine Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ‘na oy vermeye çağırıyoruz. Geleceği umutla yılmadan mücadele edenler inşa ederler. Tüm halkımıza en içten saygı ve sevgilerimizle aydınlık dolu yarınlar dileriz ” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.