CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ” Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel bugün CHP Seferihisar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programa katıldı.Seferihisar’da ilçe başkanlığı ziyareti ile başlayan program Salı pazarı, esnaf ziyareti, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı ziyareti ile devam etti. 

Programın sonunda Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve partililer ile Dutlaraltı’nda buluşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel vatandaş ile sohbet etti. CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak yaptığı açıklamada, içinde bulunduğumuz ve en yoğun haliyle halkımızın çarşı pazarda yaşadığı ekonomik buhran üzerine vatandaşın dertlerine ortak olduklarını belirterek ” Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanımız Sayın Deniz Yücel ve sayın il başkan yardımcılarımızdan oluşan parti heyetimiz Seferihisar’ımızda bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütü’müzün de katılımıyla güne ilçemizde salı günleri kurulan üretici pazarının ziyaret edilmesiyle başladık. Ardından Seferihisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Hasan Fehmi Abacı’yı ve Seferihisar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Rüştü Çelikgil’i makamlarında ziyaret ettik. Heyetimiz çarşı esnafımızla ve sokaktaki hemşerilerimizle de bir araya gelip, ülke olarak içinde bulunduğumuz ve en yoğun haliyle de halkımızın çarşı pazarda yaşadığı ekonomik buhran üzerine konuştuk. Maalesef bir dokunduk bin ah işittik. Günün sonunda İlçemizin meydanında dutlar altında halkımızla bir araya gelip sohbet ettik. Bizleri karşılayan, gönlünü açan, derdini paylaşan tüm hemşerilerimize Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe örgütlerimiz adına çok teşekkür ederiz. Halkımızın huzur ve refah içinde yaşayacağı geleceğin aydınlık ve demokrasinin tüm kurumlarıyla var olacağı Türkiye’yi çok çalışıp hep birlikte tekrar inşa edeceğiz. Biz halkımızla birlikte çok daha güçlüyüz ” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımda ” Bugün, Seferihisar’da bir kez daha gördük ki halk alamıyor, pazarcı kan ağlıyor. Temel besin maddelerinin lüks tüketim haline geldiği gerçeğine gözünü kulağını kapatanlar, pazarlara gidip çocuklarına meyve alamadıklarını düşünüp empati yapsınlar. Seferihisar çalışmamızda gençlerle, emekçilerle, emeklilerle dertleştik. Herkes dertli ama kimse umutsuz değil. Umudumuzu asla kaybetmeyeceğiz, huzur ve barış içerisinde yaşayacağımız bir Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz. ” açıklamasını yaptı.

1

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.