CHP Gençlik Kollarından Dayanışma Kahvaltısı

Seferihisar Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları ön seçimlere bir hafta kala “Dayanışma kahvaltısı” düzenledi.

22 Mart Pazar günü Sığacık Balıkçısı’nda düzenlenen dayanışma kahvaltısı yoğun ilgiyle gerçekleşti.

Milletvekili aday adayı olan adayların kendilerini tanıtma fırsatı sunulan kahvaltıya, CHP İzmir Millet Vekili ve aday adayı Musa Çam, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar Belediyesi Meclis Üyeleri, Köy-Koop Başkan Yardımcısı Neptün Soyer, CHP İzmir Milletvekili aday adayları Şehrazat Mercan, Kadir Sinan, Ali Yılmaz, Sinan Koca Mustafaoğlu, Serdar Kolay, Onur Utkan İlçi, Mustafa Karahan, Ednan Arslan, Ali Yiğit, Nail Yüce, Abdülrezzak Erten, Tacettin Bayır, Turgay Bozoğlu, Hasan Nebi, Gökhan Oktay, Ali Hıdır Uludağ,  Abdurrahman Atalay, Altan İnanç, Yüksel Demirsoy, Feridun Gökhan, Rezzan Özay, Selahattin Özer, Cem Yıldırım, Yusuf Vangöl, Aytekin Sözen, Mehmet Süne, Yusuf Baratalı, Mehmet Türkbay, Ergin Demir, Naide Demir, Ali Yılmaz, Hilmi Değirmenci, Doğan Sever, Hüseyin Durdu, Dilaver Koç ve çok sayıda partili katıldı.

DSC_7535

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar Gençlik Kolları Başkanı Özcan Aşkın davetliler ile yakından ilgilenirken ”  “Onların sarayları varsa bizimde sokaklarımız var; doğayı kentlerimizi talan edenlere gericilik ve faşizme örgütleyenlere cihatçı çetelere savaş desteği sunanlara karşı bizler CHP Gençlik Kolları olarak sokakları örgütlemeye devam edeceğiz. Yalana talana savaşa ve gericiliğe, padişahlara, saraylara, saltanatlara meydan okuyoruz.” diye açıklamada bulundu.

Kahvaltının ardından tüm aday adayları ve partililer hep birlikte yaklaşan milletvekili seçimleri öncesi birlik beraberlik mesajları verdi.

 

DSC_7515 DSC_7518 DSC_7521 DSC_7522 DSC_7523 DSC_7524 DSC_7529 DSC_7530 DSC_7533  DSC_7536 DSC_7546 DSC_7550 DSC_7553

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.