Otlu Dondurma Görücüye Çıkıyor

Ege’nin şifalı otlarını tüm Türkiye ile buluşturan 6. Alaçatı Ot Festivali, Kecheese’in festival için özel hazırladığı ‘‘Otlu Dondurmalar’’ ile tatlanacak.

 

Anadolu’nun binlerce yıllık şifa iksiri keçi sütü ve peynirleri ile tüketicinin öncelikli tercihi olan Kecheese, Ege otlarının eşsiz lezzetini, keçi sütünün şifasıyla birleştirdi. Kuzu eti ile pişirildiğinde nefasetinin zirvesine çıkan Ege otlarının en ünlüsü Şevket-i Bostan başta olmak üzere; enginar-dereotu, arapsaçı, ebegümeci, nane, anason, zerdeçal, defne, adaçayı ve gül-pancarlı dondurmalar, tüm Türkiye’den ziyaretçilerin yoğun ilgi göstereceği 6. Alaçatı Ot Festivali’nde gerçekleştirilecek özel tadımlar ile damakları şenlendirecek.

gullu-pancarli dondurma

TÜM TÜRKİYE’Yİ OTLU DONDURMALARI DENEMEYE DAVET EDİYORUZ!

 

Yüzde yüz keçi sütünden ürettikleri dondurmalar ile yaza damga vuracaklarını belirten Kecheese Yönetim Kurulu Başkanı Özer Türer, marka bir organizasyon hüviyetine kavuşan Alaçatı Ot Festivali için özel olarak hazırladıkları dondurmaların farklı aroma ve lezzetleriyle çok konuşulacağını söyledi. Ege otları ve keçi sütünün şifasını, dondurma lezzetinde buluşturduklarını, festival boyunca ilgi gören otlu dondurmaların normal üretimlerini yapacaklarını ifade eden Türer dondurma sezonunu açtıklarını kaydetti. Türer, Sığacık mağazalarının yanında Festivalle birlikte Çeşme Alaçatı ve Ilıca’da açacakları mağazalarda yaz boyu şifalı dondurmalarının satışa sunulacağını söyledi.

 

AlacatiOtluDondurma - Kopya

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.