Bu çantalar artık patent sahibi

Seferihisar’da kağıt ip tekniği ile kendi tasarımı olan Bohem çantalar ören Beyhan Küçükakıncı el emeği çantalarının patentini aldı. 

Annesinden öğrendiği örme tekniği ile yıllarca yakın çevresi ve akrabalarına kağıt ip ile bohem çantalar ören Seferihisarlı ev hanımı Beyhan Küçükakıncı kendi markasını kurarak bohem çantaların patentini aldı. 

Biya Bag markası ile sektöre giriş yaparak patent başvurusu yapan Beyhan Küçükakıncı evinde ördüğü çantaların patent başvurusunu yaptı, inceleme sonucunda orijinal tasarım ürünü olduğu belgelenen tasarım çantalar Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından 2021 013704 numaralı patenti aldı. Seferihisar’da tasarım çanta üretimi konusunda tek olan Beyhan Küçükakıncı, siparişe yetişemediğini anlatırken, ” İlk başlarda shopier üzerinden satış yapmaya başladım, sonra Etsy hesabı ardından instagram hesabımı açtım günden güne büyüdü şu anda

44.200 takipçim var. Yurtiçinde genellikle İstanbul’a çanta yapıp gönderiyorum, ama yurtdışında Brezilya, Singapur, İsviçre, İran ve Almanya çanta gönderdim.. Bunlar benim için çok güzel bir duygu, yani küçük evimde ürettiğim bana ait olan tasarım çantaları dünyanın farklı bir köşesine göndermek emeğimin karşılığını aldığı mı gösteriyor” dedi.     

www.biyabag.com ve   https://www.instagram.com/biya_bag_/  adresleri üzerinden tasarım çantalara ulaşabilirsiniz.. 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.