BİRLİK, BERABERLİK, SEVGİ GECESİ

DCIM101MEDIA

Seferihisar Belediyesi’nin hayırseverlerin katkısıyla gerçekleştirdiği Aşevi, köylerde iftar programlarını ilçe merkezi Atatürk Caddesi’nde düzenlenen iftarla tamamlandı. Arife Gecesi gerçekleşen büyük iftarda yaklaşık 3 bin kişi birlikte iftar yaptı.

24 Haziran Cumartesi akşamı trafiğe kapatılan Atatürk Caddesi’nde verilen iftarda yola konulan masa ve sandalyelerle büyük bir sofra kuruldu. Yemek öncesi Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer eşi Neptün Soyer’le birlikte tüm masaları dolaşarak vatandaşların bayramını kutladı. Programa Seferihisar Belediyesi tarafından Sığacık’ta bulunan İkinci Bahar Yaşlı Bakım Merkezi’nde yaşayan yaşlılar da katıldı.

Gecede üç çeşit yemek ve tatlı ikramı yapılırken, Hıdırlık Camii Hocaları Mustafa Aktaş, Muzaffer Öztürk ve Ulu Camii Hocası Zafer Tekcan tarafından yemek ve bayram duası yapıldı. İftarın ardından âşık ve maşuk gösterisi ve Seferihisar Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu konseri gerçekleştirdi. Koronun ardından Şef Pelin Taneli birbirinden güzel şarkılarla geceye katılanlara keyifli anlar yaşattı.

EN ÖNEMLİ ŞEYİ BAŞARDIK

Programda konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Şahane bir akşamda beraberiz. Bu akşamın en güzel yanı bir imeceyle gerçekleşmiş olması. Bu akşamki iftar sofrası esnafımızın desteğiyle oluştu. Servisi yapan tüm arkadaşlarımız Belediye çalışanları ve gönüllülerdi. Ramazan boyunca açık olan aşevini de hayırseverlerimizin destekleriyle gerçekleşti. Bu ramazan ayında gördük ki; belediye parayı basar yapardan ziyade, bir araya geldiğimizde, gönül gönüle verdiğimizde böyle binlerce kişiyle iftar sofraları yapmak mümkünmüş. O yüzden yüreğini koyan tüm gönüllülere, tüm hayırseverlere ve Seferihisarlılara sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bu memleketin ihtiyacı olan en güzel şeyi, dayanışmayı, el ele kol kola olmayı, sevgi ve saygıyla birbirimize yaklaşmayı becerdik, hepinize helal olsun. Herkese iyi bayramlar.” dedi.

AŞEVİ’NE DESTEK VEREN HAYIRSEVERLERİN İSİMLERİ:

Necat Hepkon, İrhal Tarım, Türker Çınar, Hande – Bahadır Bölükbaşı, Günay Kaptan, Serdar Kaptanoğlu, Oya Akgün, Mahmut Yüce, Hayrettin Uçak, Ayşe – Ruhi Şirin, Meryem Koyuncu, Salih Değerli, Kazım Patlak, Hacı Ali Başpınar, Cengiz Sayısız, Ercüment İnal, Temel Okyar, Selahattin Özcan, Erhan Doğru, Ahmet Güney, Kadir Kocaman, İsmail Bazan, Ayşe Çelik, Murat Koç, Hüseyin Yüksel, Şennure – Doğan Engin, İbrahim Özoğul, Özer Türer, Ümran Kurses, Seher Yazıcıoğlu, Ayfer – Tuncer Yavuz, Zeki Özbülbül, Hasan Küçükuysal, Sevcan Özer, Lütfiye Şen, Burhan Toktamış, Pelin Bor, Mehmet Avcı, Osman Kaptan, Oktay Temiz, As Efe Tarım, Kızılay Seferihisar Şubesi, Sönmezoğlu İnşaat, Veyka İnşaat, ON-IS İnşaat, Çakmak Otomotiv, Sığacık Minibüscüleri, Teos Marina

 

Birlik, Beraberlik, Sevgi Gecesi

Birlik, Beraberlik, Sevgi Gecesi

Birlik, Beraberlik, Sevgi Gecesi

Birlik, Beraberlik, Sevgi Gecesi

Birlik, Beraberlik, Sevgi Gecesi

Birlik, Beraberlik, Sevgi Gecesi

Birlik, Beraberlik, Sevgi Gecesi

Birlik, Beraberlik, Sevgi Gecesi

Birlik, Beraberlik, Sevgi Gecesi

Birlik, Beraberlik, Sevgi Gecesi

Birlik, Beraberlik, Sevgi Gecesi

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.