Bir Başarıda Masa Tenisi’nden

 

Seferihisar Spor Masa Tenisi Takımı Ürkmez Salih Değerli İlköğretim Okulu adına yarıştığı turnuvada Seferihisar’a İzmir şampiyonluğu getirdi.

Seferihisar Belediyesi’nin sporda altyapıda yaptığı yatırımların meyvelerini toplamaya başladı. Yirmiye yakın spor branşıyla İzmir’in en önemli altyapılarından birinci oluşturan Seferihisar Belediyesi futbol ve hentboldeki şampiyonlukların ardından, masa tenisinde gelen İzmir Şampiyonluğu ile ilçemize ayrı bir gurur daha yaşattı.

Masa tenisi antrenörü Akif Özteke önderliğinde Seferihisar Spor altyapısında yetişen Ürkmez Salih Değerli İlkokulu öğrencileri İzmir Okullar arası Masa Tenisi turnuvasında erkelerde İzmir birincisi, kızlarda İzmir üçüncüsü oldu. Başarılı gençler geçtiğimiz günlerde katıldığı turnuvalarda da 23 Nisan Onur Kupası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Kupası’nda da ikincilik kazanmıştı.

Seferihisar Spor Masa Tenisi takımı erkeklerde; Umut Coşan, Atakan Ürkmez, Ebubekir Arslan, M.Can Yeşilyurt, kızlarda; Melisa Kırdağ, Gamze Sönmez, Bengüsu Özçiçek, Nurhan Yıldız ve Meliha Duygu isimli öğrencilerle turnuvalarda yer alıyor.

 

IMG_20140508_174204 IMG_20140508_174326 IMG_20140508_194512 IMG_20140508_194554

pubg uc

1 Yorum

  1. öncelikle hem Muharrem hemde Soner değerli ORTA OKULUNU teprik ediyorum
    destek olan tüm kişi ve kuruluşlara vadandaş olarak teşşekkür ediyorum.

    haberde Salih dağerli ilk öğretim okulu geçiyor
    Salih Değerli Ç.P.LİSESİ VAR ama Soner Değerli Orta ve İlk okulu var maddi hatayı da düzeltelim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.