Başkan Yetişkin ” Bayramdan sonra görevdeyim”

Ağır bir kalp ameliyatı geçiren Seferihisar Belediye Başkanı, “Seferihisarlıları çok özledim. İki hafta sonra yine onlarla birlikte olmaya başlayacağım” dedi.

Yaklaşık üç hafta önce ciddi bir kalp ameliyatı geçiren, dört damarı değişen Başkan Yetişkin, mesaiye başlamak için gün sayıyor.

Başkan Yetişkin, şu mesajı verdi: Hemşehrilerimi çok özledim “Gayet iyiyim. Bahçede yürüyüşlere başladım. Ağır bir ameliyat geçirdim, operasyon çok başarılıydı. Seferihisarlıları çok seviyorum. Onlar bana güvendiler, oylarıyla başkan yaptılar. Seferihisarlıları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağım. Hemşehrilerimi çok özledim. Kurban Bayramından sonra, yeniden Seferihisarlı hemşehrilerimle birlikte olacağım için çok sevinçliyim.”

Başkan Yetişkin, vekil olarak bıraktığı arkadaşlarına ve meclis üyelerine de teşekkür etti, “Ben yokken hizmette en küçük bir aksama olmadı. Tüm arkadaşlar, Seferihisarlıların emrindeydi. Hepsine teşekkür ediyorum, yokluğumu hissettirmedikleri için”.

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ –

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.