Amerika’dan bir tır yardım

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından dünyanın dört bir yanından vatandaşlarımız depremzedelere yardım için adeta yarıştı.

Uzun yıllardır Amerika’da yaşayan Seferihisarlı işadamı Erhan Barış Şimşek bu duruma kayıtsız kalamayarak bir tır dolusu yardımı Hatay iline ulaştırılması için gönderdi.

Uyku tulumları, Isıtıcılar, Battaniye, Bebek bezleri, Kadın hijyenik malzemeleri, Bebek mamaları, İlaç, Ceket, palto, Eldiven, çoraplar ve pillerden oluşan bir tır dolusu yadım malzemesini deprem bölgesine gönderdi.

Erhan Barış Şimşek sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ” Özellikle arkadaşlarım ve komşularıma, kızım Defne’nin arkadaşlarına cömertlikleri için çok teşekkür ederim. Elimizden geldiğince yeni olmasına özen gösterdiğimiz ihtiyaçları topladık, bir tır dolusu yardım malzemesini gemi ile ülkemize gönderdik. Amerika’da olsakta yüreğimiz hep orada olacak, Allah bir daha depremleri ve bu acıyı göstermesin ” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.