93. Yılda Buruk Kutlama

Seferihisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93.yılı kutlamaları yaşanan terör olayları nedeniyle iptal edilirken, sadece resmi çelenk sunma töreni ve heykel açılışı gerçekleştirildi.

11 Eylül Cuma günü Saat 11.00’de gerçekleşen resmi törene Kaymakam Resul Çelik, Garnizon Komutanı Levent Aksoy, Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçe daire müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Törende Belediye Başkanı Tunç Soyer, Atatürk Anıtı’na şükran çelengi bıraktı. Program Seferihisar Belediye Bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla tamamlandı.

Törenin ardından Seferihisar Yeni İlçe Meydanı’na heykeltıraş Gökhan Yerlikaya tarafından yapımı gerçekleşen heykelin açılışı yapıldı. Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü ve Seferihisar’ın kurtarıcısı Çolak İbrahim Bey’in hep birlikte sohbetlerinin yer aldığı bir fotoğraftan esinlenerek yapılan heykelin açılışı Kaymakamı Resul Çelik, Garnizon Komutanı Levent Aksoy ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından gerçekleştirildi.

BÜYÜK YÜRÜYÜŞ 18.00’DE

Bu yıl kurtuluş konserinin düzenlenmeyeceği 11 Eylül günü, Kaymakamlık, Belediye ve siyasi partiler ortaklığıyla “Bayrak” yürüyüşü düzenlenecek. Saat 18.00’de İlçe Yeni Meydanı’ndan başlayacak yürüyüşte, sadece Türk Bayrağı yer alacak. Yetkililer, herhangi bir partinin bayrağı, rozeti, flama, döviz vb. malzemeleri yürüyüşte yer almayacağının özellikle altını çiziyor.

DSC_1833 DSC_1835 DSC_1840 DSC_1846 DSC_1858 DSC_1860

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.