Bir Güzel Pazar Sabahı

Seferihisar Akarca İz-Tur sitesinde yaşayan ve 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Yönetmenlik bölümünde öğrenim gören Erdi Tokol ilk yönetmenlik deneyimini mültecilere karşı duyarsızlığı anlatan ve Mobil Film Festivali’nde yarışacak kısa film ile deniyor.

Akarca’da kendi evinin önünde çektiği “Bir Güzel Pazar Sabahı” isimli kısa filmin kadrosunu genç Yönetmen Erdi Tokol’un arkadaşları ve komşuları oluşturuyor.

İşte Mobil Film Festivali’nde yarışacak film

Yedirenk Sanat Vakfı tarafından hayata geçirililen Mobil Film Festivali, mobil cihazlardan çekilecek filmler üzerinden bir yarışma düzenliyor.

Festivale katılmak için senaryo hazırlandıktan sonra cep telefonun veya tabletinden film çekilip yotube’a#YedirenkSanat hastagi ile yükleniyor.

Katılımı kolay olan Mobil Film Festivali, adında da belli olacağı üzere günümüzün tüm modern teknolojik gelişmelerine ayak uydurmuş durumda.

pubg uc

1 Yorum

  1. Çekimler esnasında ben de ordaydım. Gerçekten çok maşakkatli bir çalışma içindeydiler. Çok güzel bir kısa film olmuş. ellerine sağlık. Önemli bir yaraya parmak basmış oldular.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.