365 Gün Dondurma Keyfi!

Yenilikçi ürünleriyle keçi sütüne dikkat çeken Kecheese, özel ürünü ‘‘Kış Dondurmaları’’nın lansmanını, gıda sektörünün devlerini İzmir’de buluşturan Foodex Gıda Fuarı’nda gerçekleştirecek.

Geçtiğimiz yılın ambalajlı keçi sütü satış lideri Kecheese dondurmanın lezzet ve şifasını yılın 365 gününe yaymak için ürün yelpazesini genişletti. Kestane, Tarçın, Kavrulmuş Badem-Portakal, Zencefil, Nar, Gül, Satsuma Mandalina, Karanfil, Tarçın-Karanfil-Zencefil, Yeşil Elma-Tarçın, Bitter Çikolata-Vişne, Badem-Krokan, Bitter Çikolata-Portakal ve Balkabağı çeşitlerinin tadımlarını Foodex Gıda Fuarı’nda gerçekleştirecek Kecheese, fuar sonrası beğenilen ürünleri; Seferihisar Sığacık, Alaçatı, Çeşme Ilıca, Balçova Kipa, İstanbul mağazaları ve diğer zincir marketlerde satışa sunacak.

Mart ayında düzenlenen Alaçatı Ot Festivali’nde, organizasyon için özel olarak ürettiği ‘‘Otlu Dordurma’’ları ile dikkat çeken Kecheese, 5-8 Kasım tarihleri arasında ‘‘Fuar İzmir’’de gerçekleştirilecek organizasyonda ‘‘Kış Dondurmaları’’nın yanı sıra peynir döneri gibi yenilikçi ürünlerinin de tadımını yapacak.

AMAÇ DOĞALLIĞI TÜKETİCİ İLE BULUŞTURMAK!

Dondurma sezonunu kış aylarına da taşıdıklarını söyleyen Kecheese Yönetim Kurulu Başkanı Özer Türer, Otların doğallığını keçi sütüyle birleştirdiklerini ve ortaya ‘‘Otlu Dondurma’’ların çıktığını hatırlatarak keçi sütünün bilinirliğini arttırmak amacıyla sürekli yeni Ar-Ge çalışmalarına imza attıklarını kaydetti. Türer; ‘‘Alaçatı Ot Festivali’nde amacımız Ege’ye has otların doğallığını keçi sütünün organik lezzeti ile birleştirmekti. Keçi sütü ve çeşitli otlarla yapılan dondurmalarımızı insanların tatmasını hedefledik. Otlu Dondurmalardan aldığımız geri bildirimler çok olumluydu, tüketici bu farklı lezzetleri hemen benimsedi. Bu doğrultuda Anason ve Adaçayı çeşitlerinde seri üretime geçtik. Kış dondurmalarımızla da aynı başarıyı yakalayacağız. Ülkemizde saf dondurmanın tüketilmesinde öncü rollerden birini üstlendiğimize inanıyorum.’’ şeklinde konuştu.

 

IMG_0069 IMG_0057 IMG_0857

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.