11 Eylül’de Muhteşem Gece Sizi Bekliyor

 

Seferihisar Belediyesi, ilçenin kurtuluşunun 92. Yılını Kibariye ve Hüsnü Şenlendirici’nin birlikte vereceği konserle kutlayacak.

 

Seferihisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92.yılı olan 11 Eylül 2014 Perşembe akşamı,  İzzet Gül Stadyumu’nda kutlama gecesi düzenleyecek. Saat 20.30’da başlayacak kutlama programında Türkiye’nin en güçlü seslerinden olan Kibariye’ye Hüsnü Şenlendirici ve 20 kişilik orkestra eşlik edecek.

 

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, her yıl büyük bir coşkuyla kutladıkları 11 Eylül’ün bu sene de çok renkli geçeceğini belirterek; “Halkımızın ilçemizde görmeyi çok istediği sanatçıları bir araya getirip,  çok keyifli bir akşam yaşamayı planladık. Tüm Seferihisarlıları 11 Eylül akşamı, İzzet Gül Stadyumu’na davet ediyorum” dedi.

 

11 Eylül Perşembe akşamı Saat 20.30’da başlayacak kurtuluş gecesi programı halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

 

11Eylul_Bilboard

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.