Zabıta Uğur Başlı’dan örnek davranış

Seferihisar’da sokağa çıkma yasağının ardından, rahatsızlanan sokak kedisinin imdadına Seferihisar Belediyesi Zabıta Personeli Uğur Başlı yetişti.

Çolak İbrahim Bey Mahallesi Altın Şehir Sitesinde yaşayan sokak kedisi Çakır’ın rahatsızlandığını gören 10 yaşındaki Ömer Eymen, sokakta yaşayan can dostlara karşı ilgisini bildiği Zabıta Uğur Başlı’ya ulaştı. Gelen bu haberin ardından kendine ait aracıyla adrese gelen Başlı Çakır kediyi Ömer Eymen’den teslim alarak Veteriner Hekim Kerim Kesici’nin muayenesine götürdü.

Patuli Veteriner Kliniğinde Veteriner Hekim Ömer Uçaroğlu tarafından apse nedeniyle sol güzünde görme bozukluğu ve iştahında azalma yaşayan Çakır’a müdahale edildi.

Tedavi sonrasında Çakır kediyi yaşadığı yere götüren Başlı, bundan sonraki kontrolleri bizzat kendisinin yaptıracağını söyledi.

Çakır ismini koyduğu kedisiyle tedavi sonrası buluşan 10 yaşındaki Ömer Eymen’in sevinci ve bu sevince neden olan iyi kalpli Zabıta Uğur Başlı’nın mutluluğu görülmeye değerdi.

Melek kalpli zabıta, Çakır kediyi yalnız bırakmadı
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.