Yeni Sezona Hazırlık Başladı

Seferihisar Belediyesi tarafından yaklaşık 49 kilometre deniz sahili bulunan plajlar yaza hazırlanıyor. Kış ayları boyunca plajları kaplayan yabancı otlar ve deniz samanları temizlenirken, kum eksilmesi yaşanan bölgelere kum takviyesi yapılıyor.

Yaz sezonunda İzmir’e yakın olması sebebiyle en çok tercih edilen Seferihisar sahillerinde hızlı bir çalışma başladı, sezon boyunca yüzbinlerce tatilci ve günübirlik ziyaretçi ağırlayan Seferihisar’da erken başlayan plaj temizlikleri çevrede yaşayan vatandaşları da memnun etti.

Yeni yaz sezonu hazırlıklarına da belediye temizlik ekipleri, özellikle halk plajlarında kış aylarında oluşan kötü görüntüleri ortadan kaldırmaya başladı. Türkiye’nin en çok mavi bayrağına sahip olan Seferihisar’da bulunan 10 mavi bayraklı plajda hava şartlarının olumsuz etkileri ile sahilde kum eksilmesine bağlı olarak yaşanan bozulmalar, duş, wc ve soyunma kabinleri ekipler tarafından onarılarak yeni sezona hazırlanıyor.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.