Seferihisar’ı Turizmle Buluşturan Fuar

Türkiye’nin en önemli turizm buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar&Konferansı  kapılarını sekizinci kez açtı. Seferihisar Belediyesi de Sakin Şehir Başkenti olarak fuardaki yerini aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri (İZFAŞ), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık işbirliğinde organize edilen fuar, Turizm Bakanlığı himayesinde düzenleniyor. Partner ülkenin İtalya, partner ilin ise Adıyaman olduğu Travel Turkey İzmir Fuarı bu yıl da çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapıyor. Düzenlendiği ilk yıl olan 2007’de, 185 firmanın katılımıyla başlayan ve her yıl katılımcı sayısını katlayarak artıran fuarda bu yıl 30’a yakın ülkeden 900’ün üzerinde katılımcı yer alıyor. Güney Afrika, Nijerya, İngiltere, Azerbaycan, Hırvatistan, Slovenya, Karadağ, Macaristan, Almanya, Arjantin, İspanya, Bosna Hersek, Cibuti, Fransa, İran, İtalya, Katar, Kuveyt, Suudi Arabistan, Rusya ve Kenya olmak üzere 21 ülkeden satın alma heyetlerinin de katıldığı fuar, 7 Aralık’a kadar devam edecek.

Fuarda Seferihisar Belediyesi de açtığı stantla yer alıyor. Türkiye’nin Cittaslow (Sakin şehir) Başkenti olarak fuarda yer alan Seferihisar Belediyesi, yerli ve yabancı katılımcıların en dikkatini çeken stantlardan biri durumunda. Stantı ziyaret eden katılımcılara mandalina ikram edilerek, Seferihisar Belediyesi’nin hizmetleri anlatılıyor, Sakin Şehir’le ilgili bilgiler veriliyor.

Fuarın açılışına Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Belediye Başkan Yardımcısı Nilgün Durmazer’de katıldı. Başkan Soyer, stantta katılımcılarla sohbet ederek, yatırım yapmayı planlayan firmalar ve dünya çapında turizm işiyle uğraşan acente yetkilileriyle görüşmeler gerçekleştirdi. Stant ziyaretleri de yapan Başkan Soyer, Seferihisar’dan fuara katılan Euphoria Aegean Resort standını da ziyaret etti.

 

DSC_3648 DSC_3658 DSC_3660

 

 

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.