Seferihisar’da Korumalardan Dayak Yediler

İzmirli ralli pilotu Taner ޞengezener ve co-pilot Bora Yılmaz,Seferihisar’da 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenen Atlantis Rallisi’nde, siyah araçtan inen kişiler tarafından araçlarını insanların üzerine sürdükleri iddiasıyla dövüldüklerini söyledi.

rallici-ralli-parkurunda-trafik-dayagi-yedi

A
A

İkili, kendilerine şiddet uygulayanların Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın korumaları olduğunu iddia etti.

Sığacık’taki start alanından en önce çıktıklarını söyleyen Taner ޞengezener, “Yarış aracımızla Seferihisar’da özel etaba giderken çakarlarını yakarak gelen iki siyah araba filmlerdeki gibi önümüzü kesip bizi durdurdu. Arabalardan silahlı 6-7 kişi indi. Arabamızı insanların üzerine sürdüğümüzü iddia ettiler. Yarışta olduğumuzu anlatmaya çalışırken silah kabzaları ile, yumruklarıyla bizi darp ettiler.” dedi.

 

Olayın iki dakika boyunca sürdüğünü söyleyen ޞengezener, “Kaburgalarımda çatlak, başımda ödem var. Doktor 10 gün işgöremez raporu verdi. ޞahıslardan şikâyetçi olduk ve Mercedes markalı araçlardan birinin plakasından İzmir Valiliği’nin kullanımında bulunduğunu, Bakan Taner Yıldız’ın korumalarının içinde olduğunu öğrendik.” diye konuştu. Bakan Yıldız’ın araçta olmadığını dile getiren ޞengezener, yasal prosedürün takipçisi olacağını söyledi.

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.