Seferihisar medikal hizmet ağını büyütüyor

Seferihisar’ın Sağlık ve medikal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet veren Seferihisar Medikal en kaliteli hizmeti sunmak için sizleri bekliyor.

Seferihisar Medikal geniş bir ürün yelpazesi sunarak müşterilerine kaliteli medikal ürünlerini uygun fiyatlarla temin etme imkanı sunuyor. Tüm Ege bölgesine perakende olarak da satışını yapan medikal mağazası, Gümüldür, Ürkmez, Doğanbey, Yelki, Güzelbahçe ve Seferihisar’da yaşayan vatandaşlara hem sağlık profesyonelleri hem de bireysel müşteriler için fazlasıyla farklı marka seçimi tanıyor, aynı zamanda evlere servis yapılıyor ve sağlık sektöründeki gelişmeleri yakından takip ederek müşterilerine en yeni ürünleri sunmayı hedefliyor.

Mağazanın sunduğu ürünler arasında medikal cihazlar, hasta bakım ürünleri, sağlık takviyeleri ve günlük yaşamı kolaylaştıran birçok ürün bulunuyor. Ayrıca, mağaza personeli müşterilere ürünler hakkında bilgi verme ve doğru ürünü seçmelerine yardımcı olma konusunda eğitimli.

Seferihisar Medikal birçok avantajlı teklifle kaliteli ürünleri Seferihisar çarşı merkezi otobüs durağı karşısında uygun fiyatlarla sunuyor.

WhatsApp-Image-2023-11-24-at-10.57.23.jpg
WhatsApp-Image-2023-11-24-at-10.58.29.jpg
WhatsApp-Image-2023-11-24-at-10.57.14.jpg
WhatsApp-Image-2023-11-24-at-10.57.00.jpg

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.