Seferihisar CHP Birlik Beraberlik İçinde

HEDEF: 7 HAZİRAN

 

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Teşkilatı “Birlik Beraberlik ve Dayanışma Kahvaltısında” bir araya geldi.

 

Son yıllarda CHP’li bir belediye olarak Türkiye’ye model gösterilen Seferihisar, yaklaşan milletvekilliği seçimleri öncesinde de birlik beraberlik içinde çalışmalarını hızlandırdı. Ulamış’ta gerçekleşen kahvaltıya tüm ilçe yönetimi ve partililer katılırken, Milletvekili aday adayları da kahvaltıya eşlik etti.

 

Kahvaltıya Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, CHP İlçe Başkanı İsmail Yetişkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Seferihisar Belediyesi CHP Belediye Meclis Üyeleri, İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayları Altan İnanç, Ali Hıdır Uludağ, Özgün Utku, Nahide Demir, Sinan Karamustafaoğlu, Ednan Arslan, Hüseyin Saygılı, Senihe Nazike Işık, Yusuf Baratalı, Yolcu Bilgiç, Ergin Demir ve çok sayıda partili katıldı.

 

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, kahvaltıda yaptığı konuşmada 2015 yılı seçimlerinin 1923 yılı gibi kritik bir yıl olacağına dikkat çektiği konuşmasında; Türkiye’yi yeni bir kurtuluş mücadelesi bekliyor. Bu nedenle daha çok birbirimize ihtiyacımız var. Daha da kenetlenmeli, birbirimize daha sıkı sarılmalı ve CHP’yi herkese anlatmalıyız. Bu zorlu süreçte tüm aday adaylarımıza ve partililerimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Umuyorum ki haziran ayında Türkiye’yi daha çağdaş, daha modern, daha özgürlükçü bir iktidarla tanıştırmayı başarırız” dedi.

 

CHP İlçe Başkanı İsmail Yetişkin de kahvaltıya katılan tüm partililere teşekkür ederek, bu birlik ve beraberlik tablosunun 2015 Haziran ayında yapılması planlanan Milletvekili Genel Seçimlerinde CHP’yi iktidara taşıyacağını ifade etti.

 

CNS_2520 CNS_2522 CNS_2526 CNS_2528 CNS_2535

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.