Mayda Klinik törenle açıldı

Mayda Klinik düzenlenen bir törenle açıldı. Diş hekimleri Özlem Antakyalı ve Sema Ebicioğlu ortaklığında açılan Diş Sağlığı Kliniği’nde, implant, lamine, zirkonyum, gülüş tasarımı, diş teli tedavisi (ortodonti), endodonti (kanal tedavisi), cerrahi 20’lik diş çekimi (gömülü 20’lik çekimi) işlemleri yapılacak. İstanbul’dan gelen tecrübeli ekip diş sağlığı konusunda son teknolojiye sahip ekipmanlar ile hizmet verecekler.

Modern yöntemlerle hizmet vereceklerini açıklayan Özlem Antakyalı: “Mayda klinik 2021 Eylül ayında kuruldu. Bizim ekibimiz kadınlardan oluşuyor, burayı kurarken Türkiye’nin ilk ortodontisti Ayşe Mayda’dan ilham alarak kuruldu. Teknolojiye ayak uyduran, yenilikçi, sağlık politikası ve güler yüzlü ekibimiz ile diş sağlığı hizmeti yapıyoruz. Seferihisarlı hemşerilerimizin de hem hizmetlerimizden memnun kalacağına eminiz, hem de bizi çok seveceklerine. İşimizi en iyi şekilde yapacağız. Açılışımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Açılışa Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin de katıldı.

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.