Komşumuz Çeşme’de Koronavirüs Şoku

İzmir’in Ulusoy Çeşme Limanı’ndaki Gümrük Müdürlüğü’nde görevli bir kadında koronavirüs tespit edildi. Test sonucu pozitif çıkan 26 yaşındaki evli kadın karantina altına alınırken, birlikte çalıştığı 3 gümrük personeli de gözlem altında tutulmaya başlandı. İzmir’de ayrıca Eşref Paşa Hastanesi’nde görevli 2 doktor ve 1 hemşire de koronavirüs şüphesi nedeniyle izleme altında tutuluyor.

Ulusoy Çeşme Limanı’ndaki Gümrük Müdürlüğü’nde görevli 1 kadında koronovirüs tespit edildiği bildirildi. Test sonucu pozitif çıkan 26 yaşındaki evli kadının Bornova Türkan Özilhan Hastanesi’nde karantinaya alındığını öğrenildi. İlk etapta kadının birlikte çalıştığı 3 gümrük personeli de gözlem altına alınırken, İl Sağlık Müdürü Burak Öztop hızla Çeşme’ye hareket etti.

Kısa süre içinde limanda ve gümrük müdürlüğündeki önlemler artırıldı. Gümrük Müdürlüğü’nde çalışan 45 kişi ve tüm aile bireylerinin de acilen evlerinde karantinaya alındığı bildirildi. Çeşme Belediye Başkanı CHP’li Ekrem Oran’ın ise bu gelişmelerin ardından, “Sevgili Çeşme’liler sizi ivedi bir şekilde; panik ve infiale yol açmadan her türlü tedbiri en üst seviyede yerine getirmeniz adına bilgilendirmeyi görev telakki ediyorum” dediği belirtildi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.