Kendi İşinizi Kurmak İçin Geç Değil

KOSGEB İzmir Güney Müdürlüğü ve Seferihisar Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile yapılan uygulamalı girişimcilik eğitimlerini tamamlayan 45 katılımcı kursiyerler sertifikalarını aldı.

 

Seferihisar Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda düzenlenen törene katılan başarılı kursiyerlere sertifikaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kaya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Bulgurlu ve  KOSGEB İzmir Güney Müdürlüğü Eğitmeni Nilgün Çalık tarafından verildi.

 

dsc_1398  dsc_1396

Kendi İşinizi Kurmak İçin Geç Değil

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kaya “ ülke ekonomisinin kalkınması için emek ve girişimcinin olması gerekiyor, özellikle kurslarımızda kadınlarımızı görmek oldukça önemli, sizler ürettikçe ülkemiz kazanacak yeni iş sahaları açılacak tüm kursiyerlere iş hayatlarında başarılar diliyorum“ dedi.

Aralık ayında yapılan eğitimlerde 45 girişimcinin sertifika aldığını ifade eden KOSGEB İzmir Güney Müdürlüğü Eğitmeni Nilgün Çalık bu eğitimleri tamamladıktan sonra işyeri açacak girişimcilerin, KOSGEB Girişimcilik Destek Programından yararlanma imkanı olduğunu ayrıca 5 projenin hibe kredi almaya hak kazandığını ve 2017 yılı için kayıtların başladığını belirtti.

İki etap halinde yapılan ve 45 kursiyerin sertifikalarını almasıyla tamamlanan Seferihisar KOSGEB  uygulamalı girişimcilik eğitimleri 4 gün ve 32 saat sürüyor.

 

dsc_1412

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.