Kaymakamlık ve Belediye Bahçelerine Meyve Ağaçları

Seferihisar Engelsiz Yaşam ve Çevre Derneği yeni yönetim kurulu ilk etkinliklerini 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Deniz Tolga İnci ve yönetim kurulu İlçe Kaymakamı Resul Çelik ve Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret ederek, meyve ağacı fidanı hediye etti. Kaymakam Resul Çelik ve Belediye Başkanı Tunç Soyer, fidanları Kaymakamlık ve Belediye idari binalarının bahçesine dikti.

Dernek yönetimi adına Dernek Başkanı Deniz Tolga İnci, Derneğin yeni yapılanması hakkında Kaymakam ve Belediye Başkanına bilgilendirmeler yaptı. Dernek ilk projesi olarak Seferihisar’ın tüm parklarına ve Seferihisar’daki tüm kamusal alanlara meyve ağaçları dikilmesi ve tüm parklarda engelli bireylerinde kolay kullanabileceği materyallerle donatılması fikrini Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik ve Belediye Başkanına sundu.. Projenin ilk başlangıcı olarak  Seferihisar Engelsiz Yaşam ve Çevre Derneği Yönetimi’nin Yanlarında getirmiş olduğu meyve Ağaçları Seferihisar Kaymakamlığı ve Seferihisar Belediyesi bahçesine dikildi.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, görüşmede eski parklarda ve yeni yapılacak parklarda meyve ağaçları dikeceklerini ve her parkta salıncaklardan birinin engelli çocukların binebileceği salıncak olarak yapılması yönünde  çalışmalar yapacaklarını belirtti. Seferihisar Belediyesi ve Seferihisar Engelsiz Yaşam ve Çevre Derneği, parklara meyve ağaçları dikilmesi ve engelli oyun gurupları eklenmesi projesini birlikte yürütecek.

 

DSC_4146 DSC_4152 IMG_2098 IMG_2101 IMG_2102

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.