Hayallerindeki Bebekleri Yaptılar

Seferihisar Belediyesi Çocuk Belediyesi ve Ege Çağdaş Eğitim Vakfı işbirliğiyle okul öncesi çocuklara yönelik “bez bebek yapma” atölyesi gerçekleştirildi.

 

15 Şubat Çarşamba günü Çocuk Belediyesi’nde düzenlenen etkinlikte, okul öncesi çocuklar hayallerindeki küçük prens ve prenses bebekleri elleriyle yaptı. Üç grup halinde organize edilen bez bebek yapma atölyesi, çocuklara el becerisi, yaratıcılıklarını ortaya koyma, duygu geliştirme, sosyal beceri  gibi işlevleri  kazandırma amacıyla düzenlendi.

 

Dezavantajlı çocukların eğitim aldığı Seferihisar Belediyesi Masal Evi öğrencilerinin de katıldığı atölye çalışmasında, anne ve babalar da miniklerle birlikte çalışmaya dahil olarak çocuklarıyla birlikte keyifli bir gün geçirdi.

 

Etkinlik, çocuklara Küçük Prens isimli kitabının hediye edilmesiyle tamamlandı. Seferihisar Çocuk Belediyesi’nde okul öncesi çocuklar için etkinlikler düzenlenmeye devam edilecek.

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.