Habersiz Parti Kaydı İptal edildi

Seferihisar Kent Konseyi Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi meclis adayı Deniz Tolga İnci Adalet ve Kalkınma Partisine haberi olmadan üye yapıldığı söyleyerek basın toplantısı düzenledi İnci açıklamasında su ifadelere yer verdi.

 

Geçtiğimiz hafta  CHP üyelik işlemlerimin yargıtay cumhuriyet başsavcılığı tarafından onaylanması sürecinde öğrendiğimize göre; haberim  olmadan ve siyasal parti üyelik prosedürlerine uyulmadan yapılmış olduğunu tespit ettiğimiz 12.04.2013 tarihinde AKP Seferihisar ilçe teşkilatındaki eskisehirlink.com üyeliğim asılsızdır. Bu sahte üyelik; yargıtay cumhuriyet başsavcılığına yaptığımız başvuru sonucunda iptal edilmiştir.

 

Olayı araştırdığımızda  2001 yılında evlenip yurt dışında yaşamaya başlayan kız kardeşimle benim üyeliğim imzasız belgesiz ve referanssız bir şekilde yapıldığını öğrendik. Kız kardeşimin 2013 yılında Türkiye ziyareti sırasında pasaportunun değiştirilmesi gerekli olduğunda ikinci adres olarak Seferihisar’da benim evimi göstererek 10.nisan 2013 tarihinde bu işlemleri yaptıktan 2 gün sonra 12 nisan 2013 tarihinde bilgilerimiz alınarak asılsız üyeliklerimiz yapılmıştır. Yaşadığımız  bu mağduriyet de sorumluluğu eskisehir escort olanlara hakkımızı helal etmiyorum.

Bu süreçte bana  desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız sayın Tunç Soyer’e Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı sayın İsmail Yetişkin’e ve dostlarıma teşekkür ediyorum.

Kamuoyuna saygılarımla.

Haberin Videosu İçin Tıklayın ;

DSC_0378
Büyük Fotoğraf için Tıklayın

DSC_0373

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.