Genç Basketbolcular Turnuvayı Tamamladı

Seferihisar Spor Salonu’nda düzenlenen 2. IBAC Ünal İnanç  Basketbol Turnuvası gençler kategorisi tamamlandı. Turnuva sonunda genç sporculara madalyaları Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından takıldı.
25-30 Ocak tarihleri arasında düzenlenen, 150 sporcu ve 20 eğitmenin katıldığı turnuvada Seferihisar Spor, İhsan Erturgut Spor Kulübü, Göztepe, DG Spor Kulübü (Aydın), Maya Koleji (Ankara), Rota Koleji (İzmir), Son Adam Spor Kulübü (İzmir), Yeni Yıldızlar Takımı (Manisa), Volkan Aksoy Spor Kulübü (Kayseri), 8 Eylül Kulübü (Manisa), Torbalı Forbest Spor Kulübü, Doğa Koleji (Alanya), Ekin Koleji (İzmir) genç takımları mücadele etti. Spor ve arkadaşlığın bir arada daha güzel olmasının vurgulanması amacı ile turnuvada şampiyon belirlenmezken, tüm sporcular madalya ile ödüllendirildi. Gençlere madalyaları Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından takıldı.
Duayen gazeteci Ünal İnanç anısına düzenlenen turnuva sonunda bir konuşma yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Sevgili Ünal İnanç’ı tanıma fırsatı yakaladım. Çok değerli bir insandı. Öncelikle turnuvaya onun adının verilmesi nedeniyle Uluslararası Basketbol Kampları Organizatörü (IBAC) Cenk Dumlupınar ve Seferihisar Spor Kulübümüz Basketbol Eğitmeni Emine Karakaş’a çok teşekkür ediyorum. Onun gibi hayatının önemli bir bölümünü çocuklara adamış ve onların geleceklerinin parlak olması için çok emek vermiş bir kişinin adına turnuvanın düzenlenmesi çok anlamlı oldu. Turnuvaya katılan tüm genç sporculara ve antrenörlere çok teşekkür ediyorum, onlarla gurur duyuyoruz” dedi.
Turnuva 2. ayağı olan büyükler kategorisinde karşılaşmalar bir hafta boyunca Seferihisar Spor Salonu’nda devam edecek.
Basketbol Ünal İnanç Basketbol Ünal İnanç Basketbol Ünal İnanç Basketbol Ünal İnanç Basketbol Ünal İnanç Basketbol Ünal İnanç Basketbol Ünal İnanç Basketbol Ünal İnanç Basketbol Ünal İnanç Basketbol Ünal İnanç
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.