Atatürkçü Düşünce Derneğinden 30 Ağustos Yürüyüşü

Seferihisar Atatürkçü Düşünce Derneği 30 Ağustos Zafer Bayramında hükümet tarafından kısaltılan milli törenlere tepki göstermek amacıyla yürüyüş yaptı.

Seferihisar’da faaliyet gösteren Atatürkçü Düşünce Derneği 30 Ağustos Zafer Bayramında hükümet tarafından bazı kısımları yasaklanan milli törenlere tepki göstermek amacıyla saat 20:00’da yürüyüş gösterisi düzenledi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı gösteri, Atatürkçü Düşünce Derneği binasının önünden Yeni Meydana kadar sürdü. Yürüyüş boyunca marşlar söyleyen grup, meydana vardığında “Hepimiz Atatürk’ün Askerleriyiz” sloganını attı.

7’den 70’e her kesimden vatandaş yürüyüşe ilgi gösterirken katılımcılar, Meydanda saygı duruşu ve istiklal marşını söyledi. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Gülcan Sayın’ın yaptığı basın açıklamasından sonra grup, marşlar eşliğinde dernek binasının önüne geri dönerek gösteriyi tamamladı.

 

IMG_2980 IMG_2974 IMG_2972

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.