Artık Seferihisarlıyım Demek Bir Gurur Vesilesi

Seferihisar Belediyesi Nisan ayı  olağan meclis toplantısının ikinci oturumu gerçekleşti.

7 Nisan Cuma günü Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen oturum, Faaliyet Raporu’nun oylanacak olması sebebiyle CHP Meclis Üyesi Osman Ürkmez tarafından yönetilirken, Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri’ne ait bölümde oturumu takip etti.

2016 Nisan-2017 Nisan ayları arasında gerçekleşen bir yıllık faaliyet raporu CHP’li ve Bağımsız Meclis Üyeleri’nin onayıyla oy çokluğuyla kabul edildi.

BELEDİYE ÇALIŞANLARI BİR AİLE, ÇOK İYİ BİR EKİP

Oylamanın ardından konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Öncelikle Seferihisar Belediyesi’nde çalışan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.  Arkadaşlarım, artık bir aile bir ekip bir takım olma duygusunu taşımaya başladılar. Bir dönemlerde çalışmanın çokta meziyet olmadığına dair bir algı vardı, ama bütün bunlar çok geride kaldı artık. Herkes canla başla ben Seferihisar için, bu memleket için ne yapabilirim telaşında. Kimse belediyeyi yatma yeri olarak görmüyor. Bu nedenle samimiyetle emek veren, kafa yoran, faydalı olmak için canla başla çalışan başta müdürlerimize ve tüm çalışanlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Bunlar çok değerli şeyler. Zaman akıp gidiyor ama gelecekte bütün bunların değeri daha çok ortaya çıkacak. Şimdiki çocuklar büyüdüklerinde bu dönemi değerlendirecekler ve ne kadar kıymetli işlerin yapıldığını ve Seferihisar’a neler kattığımızı daha iyi görecekler. Hayat bugünden ibaret değil. Bunun öncesi de vardı sonrası da var. Yönetimimizin bizleri geleceğe gururla taşıyacağına eminim. Bugün geldiğimiz noktada; iktidarıyla muhalefetiyle herkes için Seferihisarlı olmak bir gurur vesilesi oldu. Tadını çıkarmanızı dilerim” dedi.

 

Mayıs ayı meclis toplantısı 2 Mayıs Salı günü Saat 11.00’de gerçekleştirilecek.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.