Zorunlu Açıklama

Bazı sosyal medya hesaplarında Seferihisar Belediyesi’nin, Seferihisar Kaymakamımız İlhan Abay’ın talimatıyla aşılı hayvanları topladığına dair paylaşımlar yapılmaktadır.


Sayın Kaymakamımız İlhan Abay’ın, belediyemize bu şekilde bir talimat verdiğine dair paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu iddialar tümüyle asılsız ve gerçek dışıdır. 
Hayal ürünü haber ve içerik üretmenin hukuken suç olduğunu hatırlatırız. Söz konusu haberleri yapanlar ve yayınlayanlar hakkında yasal yollara başvurulacaktır.
Belediyemiz, Prof. Dr. İsmet Sungurbey Hayvan Bakımevi, bir hayvan barınağı değildir. Rehabilite olan sokak hayvanları, 12/05/2006 tarih ve 26166 sayılı Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği, madde 7/b’ye göre alındığı ortama geri bırakılmaktadır.
5199 sayılı yasalara uygun bir şekilde rehabilitasyon merkezi olarak kullanılan bakımevimiz 2015 yılında faaliyete geçmiş olup sokak hayvanlarına veterinerlik ve barınma hizmetleri sunmaktadır. Sokak hayvanları için açık, kapalı barınma ve aktivite alanlarıyla yeni, modern ve örnek bir tesis olarak hizmet vermektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.